tiistai 1. joulukuuta 2009

Shoegasm

Oh santa would you bring me one more pair of shoes..pretty please!! Olen jo saamassa kahdet parit kenkiä joululahjaksi, mutta näitä Acnen ihanuuksia olen kuolannut siitä saakka, kun ne Acnen näytöksessä esiteltiin. Ihanuuksien nimi on Atacoma Black Metal. Tässä hieman kuvia in action (ja kengät ovat siis nuo kiilakantaiset, missä on hohtavan hopeinen pohjakaistale):












Kuvat: Gillo Filippan blogista. Sattuu muuten olemaan yksi lempi blogeistani. Radarzinen sivuilta kannattaa chekata myös Fashion Flash ja Shelly. Itseäni meilyttää suunnatomasti kaikkien tyttöjen tyyli, joka todellakin eroaa ruotsalaisbloggari massasta. Joten nimiä klickailemalla vaan suoraan blgiin!

En siis vieläkään ole sanut tuota keikkapostausta aikaiseksi, vaikka keikatkin alkavat olla jo haikeita muistoja. Tosin Reckless Loven keikka ei kyllä hevillä mielestä haihdu, niin päryttävän energinen kokemus se oli! Huomenna tulee vielä yksi arvioitava keikka lisää, joten ehkä sen jälkeen voisin tehdä taas vähän musiikkipainoitteisempaa postausta. Kyseessä on Hardcore Superstar, eräs naapurimaamme parhaim´pia hardrock bändejä. Lämppäriksi piti tulla suuri lempparini Crashdïet, mutta pojat peruuttivatkin yllättäen viime viikolla. Levynteko häslinkiä tai jotain..Nyt lämppärinä toimii kunnon tamperelaisvahvistus, eli Matthau Mikojan. En olekaan miekkosta vähään aikaan lavalla nähnyt ja tämä tulee olemaan ensimmäinen bändin kanssa vedetty keikka, jolle itse pääsen. Muu näkemäni ovat aina olleet akustisia. Kaverini myös lupaili, että Recklessin pojat olisivat huomenna Tampereen Klubille tulossa hengailemaan, koska ilmeisestikin siitä jatkavat HCSSn mukana bändin muille Suomen keikoille lämppäröimään. Mieletön ilta,mukavassa porukassa tuttujen ja uusien tuttavuuksien kanssa siis tiedossa. Olen todellakin fiilareissa!!

(Sama homma noiden "boldattujen" bändien, kuin ym. blogien kohdalla. Klick if you're interested!
Linkeistä pitäisi päästä suoraan ryhmien Mycpace sivuille,joista voi checkata, että Minkälaisesta räminästä se tämänkin blogin kirjoittelija diggailee")

Tässä fiiliksennostattajiksi ensinäkin se luvattu kuva "Olli Herman ilman paitaa"
(Pahoittelut kamerakuvan surkeasta laadusta)





Sekä loppuun vielä muutama HCSS:n video, että muutkin pääsevät Rock'n'Roll party moodiin:



Ei kommentteja: