keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Kawaii



Ooh rakastuin näihin katumuotikuviin Tokiosta. Japanilaiset tytöt osaavat(kuvat radarzine.com):














1. Kuva ihanat hiukset. Omani ovat nyt melkein yhtä pitkät ja paria astetta "valkoisemmat" (oikea termi olisi kai tuhkanvaaleat), mutta nuo nyt vain näyttävät niin paljon tyylikkäämiltä. Myös O-rengas shortsit/alaosa on makea. Olen etsinyt täydellistä rengashametta jo tovin,sitä löytämättä ofcourse. Minäkö vaativa?Ehei.
2. kuva on yksinkertaisesti Rock Chic. Täydellinen. Itsellänikin joskus tuollainen yhditelmä ollut päällä; Exploitedin paita+ mustat farkkushortist tyylillä. Ja nuo KENGÄT,AH!


Tokio Okei! fiiliksissä voisin lisätä tähän loppuun yhden Jann Wilden videon. Rakastan herran tukkaa tässä videossa. Nykyään se on puna-mustan sijasta ,musta-valkoinen, mutta yhä ah niin tyylikäs. Itse Wilden keikan missasimme, koska poistuimme toiseen baariin, ennenkoin Neon Cometsit ehtivät aloittaa. Keikkaillan aloitus kun venähti, työntekijöiden puuttumisen(?) takia yli tunnilla. Suicide Love Boat oli aivan mahtava. Sitä täytyy päästä nauttimaan uudetsaan livenä mahdollisimman pian. OStin ihastuksissani bändin levynkin merch-tiskiltä.Renoise veti sinä iltana viimeisen keikkansa, joten kannattipa lähteä keikalle. Bändi oli suhteellisen hyvä vaikka se ei kauheassa kuuntelussa itselläni ole koskaan ollut. Niinkuin ei myöskään Heijaste, jossa oli näköjään sama kitaristi, kuin SLB:ssä. Heijasteen musiikki ei ihan uponnut. Mutta oli se keikka silti ihan mukavaa katseltavaa. (Diplomaattinen vastaus, eikö?)



Ei kommentteja: